MUĞLA / KÖYCEĞİZ - Atatürk Ortaokulu

Kas

15 temmuz şehitleri köşemiz oluşturuldu.

Kas

Damla Projesi Okulumuzda Öğrencilerimizle buluştu.

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI

Kas

Okulumuz sahnesi korkuluk demirleri yenileme çalışması bitti.

Kas

İl Milli Eğitim Müdürümüz Celalettin Ekici ilçemizde gerçekleşen Kurum Müdürleri Değerlendirme Toplantısı sonucunda okul öğrencilerimiz tarafından kendilerine çiçek taktim edilmiştir.

Kas

Okul aile birliği toplantımız yapıldı. Halk Eğitim Merkezinde yapılan toplantımızda yeni yönetim belirlendi.

Eyl

15 TEMMUZ demokrasi şehitlerimizi anma etkinlikleri kapsamında okulumuzda 15 TEMMUZ vede diğer tüm sahalarda ve zamanlarda canlarını vatanları için feda eden ebedi kahramanlarımızın ruhlarına bir dua olarak ulaşması için tüm öğrenci öğretmen ve velilerimize pide ayran ve lokma ikramı yaptık.

Nis

21-26 Mart Orman Haftası etkinlikleri kapsamında "21 Mart Dünya Ormancılık Günü Ağaçlandırma Bayramı" Köyceğizin Balıklı Mevkiinde; Milli Eğitim Müdürü Fazıl Karabağ, Şube Müdürleri Gönül Fırat ve Ali Toprak, Okul Müdürleri, öğretmenler ve öğrencilerin katılımıyla fidanlar dikilererk kutlandı.

Nis

18 Mart Şehitler gününde Atatürk Ortaokulu Öğretmenleri olarak Şehidlerimizin ruhuna lokma döktürüp halkımıza dağıttık.

Nis

Polis Teşkilatının 171. yıldönümü kutlamaları nedeniyle ortaokullar arası şiir yarışmasında ilk üç okulumuzdan seçilmiştir.

Kas

Öğretmen ve Veli İletişimini daha düzenli hale getirmek için belirlediğimiz görüşme saatleri tablosunu haberin ekindedir.

2015 YILI TEOG SINAVLARI SONUCU OKULUMUZ YİNE ZİRVEDE

Eyl

İlköğretim Haftası kutlamaları Okulumuzda yapıldı.

Nis

Okulumuz Asker Uğurlama Başlığında katıldığı Bilge Hareketi Sergisinde canlandırdığı tiyatral gösteri büyük ilgi gördü

Nis

Kütüphane Haftası Etkinlikleri Çerçevesinde Özel Eğitim Sınıfı Öğrencilerimiz İlçemiz Kütüphanesine götürdük.